NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

Ombak rindu & Twilight (breaking dawn)
Thursday, 29 December 2011 | 23:17 | 0 comments

Ombak Rindu ? cerita terunggul dan cerita yg amat menyedihkan ? ramai org ckp mcm tu . actually saya tak tgok lg cerita ni . baru je semalam download FULL MOVIE kt youtube . HAHA , actually saya nk sgt tgok cerita ni . mcm best jeww tgok . lg pun ramai juga org ckp cerita ni best . hmm, tapi ada org ckp cerita ni sedih ? cerita touching2 ni lah best tgok tau . dalam facebook ramai juga org post tentang cerita , sampaikan ada juga org post sampai ada org menangis dlm movie . waw ! pecah rekod cerita ni sampaikan ada org menangis dlm movie . 

Twilight Breaking Dawn . cerita ni pun top dan ramai juga org suka tgok cerita ni . actually cerita ni sambungan Twilight Saga kan ? main teka je . HAHA . saya dah tgok dh cerita kt movie . jalan cerita ni best lh juga . walaupun english tp faham lah juga jln cerita ni . cerita ni tentang pontianak dgn serigala kn ? bestnya time group pontianak VS serigala . fuh ! mmg rancak lah . bab kelakar, romantik semua ada dlm cerita ni . HAHA . harap akan tayangkan Twilight episode yg lain pula . best kod cerita ni . rasa mcm nak tgok lagi sekali je . 







« Older posts | Newer posts»