NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

PROMNIGHT? tak pergi pun :'(
Sunday, 18 December 2011 | 08:51 | 0 comments

okay now kat kuantan ada EVENT for PROMNIGHT . budak kuantan tahu lah event apa tu .
act saya mmg nak pergi but tak ada bajet . kesian kan? nak pergi tapi bajet tak ada . 
untunglah sesiapa yg pergi promnight tu . jeles yg amat ni taw , HAHA . 
on facebook je, semua update status about event tu itupun last minute sebelum gtg . excited giler
dia org semua nak pergi event tu . confirm best kan? tapi ramai yg ckp budak HOT je yg layak
pergi? tak , act sesiapa je boleh pergi . tak kisah pun . event tu for semua org . so , kalau rasa nak
pergi , just go on . senang kan? tahu lah saya tak dpt pergi kan ? tak apa lah , mana tahu rezeki saya
ada lagi . okay , hope enjoy lah sesiapa yg pergi event tu . okay right now kita ubah topik okay ?
about dress event tu ? org ckp colour for dress up MERAH dan HITAM . wahh , mcm Anugerah dlm TV
pula kan ? mesti comel , cantik , segak dan bergaya semua . yela , mlm event mmg lah cantik2 , smart2 semua . eh , terlupa ! sesiapa yg pergi event tu , kena bawa PARTNER . tak kisah lah partner tu siapa-siapa
pun . adik ke , abg ke , kakak ke , cousin ke , kwn ke or sesiapa lah . if bf or gf? oh , sorry . 
saya tak tahu lah . hehe , okay ! hope enjoy and happy k dimalam PROM NIGHT ;)


« Older posts | Newer posts»