NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

sekolah dah dekat ?
Monday, 26 December 2011 | 08:03 | 0 comments

november dan dicember ? dah akhir bulan dicember . mcm tak percaya ? really - really mcm tak percaya rasa mcm hari ni cuti dan esok sekolah . ho ? serious , rasa mcm tak puas dan rasa mcm nk cuti je lg . mesti korang semua feel yg samakan ? umm, rasa mcm nak nangiss lah . huahuahuhaua ! rasa tak puas lagi nk cuti .okay , nk buat mcm mne ? aiman ! wake up ! jgn nangiss . sekolah tu penting ! and i said , ' okay ' . haha .eh, jom sharing- sharing nak ? ok , cuti aiman tak pergi mne-mne pun . i meant tak pergi jauh pun mcm london , korea , semua tu lahh . HAHA , cuti aiman balik kg Dungun , beli baju sekolah , jln - jln , hang dgn family , hang dgn kakak . itu sajelah . simple kan ? pernah juga lah pergi jauh , like SHAH ALAM , Kelantan . pergi shah alam hantar abg belajar kt UITM SHAH ALAM . apa pun sempat juga kita 1 family shopping kt sana . yg paling best main WET WORLD . wet world ? apa tuh ? wet world tu ala2 gambang water park lah . tapi wet world kecil skit . walaupun kecil tapi puass tau . dan-dan main air gelongsor , perggh ! best gila tau . puas yg amat . nasib baik time tu cuaca mendung . huhu , lain kali ingat nak ajak ayah dgn mak pergi ICT SHAH ALAM pula . tempat tu berlampu pada waktu mlm je , best juga tgok . lawar je . harap dpt pergi . yeah ! umm , pergi Kelantan pula hantar akak belajar kt KIST . jauh woo kelantan , sampai sakit belakang duduk je dlm kereta . ambil masa dlm 5,6 jam nak sampai kelantan . lama kan ? HAHA, tapi tak bosan duduk dlm kereta sbb mcm2 celoteh family aiman masa dlm kereta . enjoy lah jugaa . biasanya , kalau pergi kelantan family ajak shopping . HAHA , hari tu first pergi kelantan dgn tak tahu jln nk ke kelantan mana , pergi Rantau Panjang jap . korang selalu penah dgr kn ?   dekat dgn sungai seberang Thailand (SungaiGolok) . pergi sana shopping je kt rantau panjang . ayh ckp barang2 kat situ marah . shopping pun sampai mlm . tak jd balik hari , check in hotel . hotel bajet jee . hehe , lepas tu pergi shopping kt KB MALL . ala, kb mall ni sama je mcm mall kt kuantan . mcm ecm mall , mega mall , kuantan parade . categories mall juga . kat kb mall kita family shopping je lah . HAHA , mak , akak beli tudung , baju . adik beli mainan la . abg beli baju . aiman beli baju jugaa . kat sana tak ada baju size aiman . semua baju size besar2 . HAHA , time tu balik awl sbb balik tu nak singgah Dungun jap . sampai rumah pun lewat dlm pukul 2.00 pagi lah . balik pun semua org terus tidurr . penat pun ada . tapi enjoy lah . then hari semalam , kami balik kg (Dungun) . tapi abg ngan akak yg pertama tak ikut sbb abg ada kt shah alam dan akak balik belajar hari itu juga . so sikit je yg balik kg . hehe , balik kg tgok atok , nenek , saudara mara . kita org sempat pergi Pantai Teluk Lipat. jalan tepi pantai semuanya hakis sbb air naik . sekarang kn musim hujan , so air pun pasang . kalau air pasang kg saya pun banjir lah . adus , teringat pula dulu2 masa kecil main air kt kg . time tu banjir . HAHA ,  mengarut je time tu . haha . ok lah , sampai sini je lah okayy ? nak tgok citer Nada Cinta kod . terlepas nk 
tgok ptg td sbb pergi cerman mata adik ptg td . HAHA . 

« Older posts | Newer posts»