NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

GAMBANG WATER PARK TODAY :D
Thursday, 26 January 2012 | 07:18 | 0 comments

hohohoho ~ best gila hari ini dan enjoyy lah dgn family hari  ini  . dh 2 kali pergi gambang tp hari ini mmg best lh dari latest . hair ini main byk permainan lol . about bayaran tiket ? all family dekat rm200 . mahal kot ~ tak sangka aku . adult rm21 dan child rm19 . hoho , untuglah siapa yg pergi dgn tak ramai kan ? before pergi masing2 excited dan tak sabar main air . jakun masing2 termasuk saya . HAHA , bila dh sampai mmg tak ingat parking kereta . HAHA , kita org main 10 jam main air . bdan tak kecut pon . HAHA  , tp enjoy . kami beradik main 4 atau 5 permainan . entah lah , tak ingat dah . HAHA , tp semua permainan kat sana enjoy lah  . kami beradik main mmg tak ingat makan dan mmg tak ingat nk balik , main air punya pasal kn? HAHA , permainan yg paling best time BEACH PARK  . ombak buatan mmg best . bila time ombak , masing2 jerit . ala , kononnya ada kt laut kn ? saya pun seklai jerit , yela ckp mcm dilaut kn ? umm , untunglah rmai couple disana , sweet gitu tengok . HAHA , kami family balik dlm pukul 4 lah . balik je semua buat air liur basi dan masing2 berdengkur . penat punya pasal . sebelum pergi kemain excited dan balik je terbaring penat . hehe , ok lah . sampai sini sajelah okayy ? today mmg enjoyy lah . um,  saya nak upload beberapa gambar kami family semasa disini . jgn lupa tengok okay , :)


























THATS ALL . THANKS AYAH SBB BAWA KAMI HOLIDAY PERGI GAMBANG . WE LOVE YOU DAD <3




« Older posts | Newer posts»