NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

GAMBANG WATER PARK TOMORROW ~
Tuesday, 24 January 2012 | 08:07 | 0 comments


sedang menunggu 12.00 am ni dan tarikh 25 . 1 . 2012 . hooorayyy ! esok confirm excited gila2 . excited terlebih smua ada . HHAHA , mlm hari kelmarin tiba2 ayah ckp 'hari rabu bangun awl skit' . kita org beradik pun tak tahu apa2 ? adik tye 'pergi mne ayah?' . dan ayh ckp 'pergi GAMBANG WATER PARK' . time tuh semua ternganga dan masing2 lepaskan excited dlm blik . HAHA . hebat kan ? yela , kalau pergi kiranya dah 2 kali pergi situ . situ best tau , main confirm tak puas dan tak jemu . tempat tuh best gila lah . tempat tuh mcm SUNWAY LAGOON juga . tp sinway mahal kodd . abg ckp sorang dewasa RM70 . harga cekik darah kn ? HAHA , ayh ckp GAMBANG WATER PARK kanak2  mungkin dlm belas jeww dan dewasa saya search kt internet dlm RM21 . tak silap saya lahh . yeahh ! tak sabar nihh ~ excited gila2 ni ~ HAHA . esok saya nak main  puas2 dan nk snap puas2 . HAHA , ok lah . saya nak tidur dlu . esok kena bangun awl . mak ckp pukul 6.00am dh kena bangun . awl kn ? HAHA .

« Older posts | Newer posts»