NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

hang lagi ~
Sunday, 29 January 2012 | 22:39 | 0 comments

maksud post tittle HANG LAGI? sbb dh byk kali hang . HAHA , okay kali ini saya hang bersama kakak-kakak saya dan sorang bro ni bernama Faiz . saya ajak akak hang sbb nnti akak dh balik kolej dah . hehe, kita org hang tak ramai pun . 4 orang je tapi best dan excited gilerr . korang tak percaya ? nnti aku upload gambar . kita org hang tak pergi mana pun .  tengok movie cerita BUJANG TERLAJAK . lawak giler wohh ! habis ketawa gila aku dlm movie tuh . yg paling lawak sekali JOHAN RL dan NABIL RL . mmg lawak mantap lahh . HAHAH . lunch? first kita org lunch kat DUNKEY DONUT . second kita org lunch kat KFC . sempat lagi woo kita org webcam dan online sekali . buat selamba jee kita org webcam . tak percaya ? tengok gambar dibawah ini :
















APA-APA PUN , BEST HANG OUT DENGAN MEREKA <3 
THATS ALL . :)


« Older posts | Newer posts»