NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

wohoho ~ JANGAN JELESS ~ aww ! :')
Monday, 16 January 2012 | 04:36 | 0 comments


korang nampak tak ? if tak nmpak ZOOM kn lah . HAHA . itu pon kalau boleh kn ? haha . sorry lah gambar tu kecil , jd tak berapa jelas lah . mesti korang tak percaya kan ? LISA MENTIONED NAME SAYA KAT SITU . and she said 'ORANG  CAKAP LISA BERCINTA DENGAN AIMAN HAKIM BIN MOHAMMAD' . wahaha , sekali dgn full name tu . jgn terkejut ~ haha . eh2 , jgn lupa baca comment kt bawah status lisa itu . saya ada comment kt bawah tu dan ada respons from lisa tau . saya comment 'EH2, NAMA SAYA PULA KAT SITU aww!' . then lisa respons 'YE AIMAN, I WILL MARRIED WITH YOU :*' . aww ! rasa , mcm dlm mimpi pulaa . HAHA , cuba kalau korang bayangkan kalau ada artis respons mcj atau comment korang . mesti TERJENTAT kan ? kan ? haha , saya pon samalah . mmg amat2 tak percaya . aww ~HAHA , eh korang jgn percaya pula gambar kt ats tuh . actually tu saja je edit guna photoscape . sorry korang . hhee , time bosan2 mcm tu lh jd nya . tak ada kerja . tiba2 dpt idea nk buat mcm ituu  . HAHA , tu semua ngarut . just EDIT-EDIT saja okay , jangan percaya pulaa okay . nk buat benda ni punyalah lama . nk kena focus jenis tulisan , font dan semua tu lh  . bagai nak rak .~ HAHA . 

« Older posts | Newer posts»