NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

Lama tak update blog .
Saturday, 26 May 2012 | 07:00 | 0 comments

dah 2 bulan saya tak update blog . ni excited sangat-sangat nak update blog ni  .HAHAHA , yela sekarang ni sibuk dengan kelas tambahan sebab saya PMR candidate tahun ni  . mesti lah banyak dengan homework , kelas tambahan dan lain-lain. umm ,online tu ada lah . kalau online pun , on facebook dan twitter . hehe . baru-baru ni , berlangsung peperiksaan pertengahan tahun , Alhamdulillah boleh jawab  . :) bulan 8 nanti ada peperiksaan percubaan PMR pula . harap-harap dapat keputusan yang cemerlang . Amin , :) . PMR pula bulan 10 nanti . ada berapa bulan je lagi . kena study dari form 1 sampai form 3 . banyak tu . hehe . first bukak blog , terasa hati nak tukar blogger kepada blog skin . search youtube dan tengok tutorial dia . waahh , nak buat rasa . senang pun senang dan simple . ini tutorial dia : 

hope korang berjaya . :)

« Older posts | Newer posts»