NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

malam yang gelap . serammm ~
Friday, 23 December 2011 | 08:38 | 0 comments

tertanya-tanya kenapa saya buat tajuk tu ? HAHA , nak tahu kenapa ? sebab ....... tonight rumah saya tak ada elektrik , so gelap lah rumah saya. thats why saya buat tajuk itu . tengah bosan-bosan ni , ada mood lah nak update blog ni . sementara menunggu akak tgah on call dgn siapa entah ? hoho, tadi gelap gilerr . tak tahu kenapa tiba2 tak ada elektrik . tadi dlm gelap2 boleh pula akak saya yg kedua tu (yany) mengidam  nak mkn roti canai ? HAHA .lawak gilerr, pelik kn ? saya ok jeww . tak kisah . then , ayah pula ckp ' nak makan Aliff ke ? ' . kami pun ckp apa lagi . ' JOMMMMMM ! ' . excited giler time tu . dah lah tengah lapar . boleh pula mkn kat RESTORAN ALIFF . btw best lah mkn roti boom . kenyang pun . actually kami nak balik awal sbb nak tgok MAHARAJA LAWAK , takut ketinggalan . otw je balik rumah , tgok rumah lain gelap lg . confirm lah rumah saya pun tak ada elektrik lagi kan ? HAHA , aduss ! tertinggal lah nak tgok MAHARAJA LAWAK . tak apa , esok ada ulangan jam berapa entah . kita org tak  balik rumah lagi time tu sbb tak ada elektrik lg . lagi pun awal lg . baru pukul 9.00 p.m . then ajak ayah pergi pantai jap . saja nak duduk2 , rehat2 , tgok air , shoot-shoot jap . HAHA , kita org shoot mmg gila2 . mmg over semua . maklumlah excited bergambar katakan . lagi2 kalau dpt DSLR , mmg terlebih shoot tau . kami beradik je gila shoot time tu . ayah , mak dan adik duduk kat kerusi . main MERCUN POP ! , haha . kami beradik shoot , best gilaa . mood mmg happy lah . lagi2 time tu angin kuat , wahh ! mcm model gitu. nasib baik time tu org tak ramai . kalau tak ramai org time tu , kami takkan over shoot tau . HAHA . apa pun malam yang gelap mmg seramm tapi kalau kita enjoy mmg tak seram~

« Older posts | Newer posts»