NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

sorry guys, first acc dah limited :'(
Wednesday, 28 December 2011 | 23:47 | 0 comments


korang jgn berprasangka pula . saya bukan nak show kn hide friend saya ramai . no , saya tak ada niat mcm tu ok . saya cuma nak beritahu sikit about first account saya . mcm ini , act first account (http://www.facebook.com/AKEem.KuUN)saya dah limited . saya minta maaf sgt2 . saya tak boleh nak approve sbb dh limited . saya rasa bersalah pula sbb tak approve . korang jgn fikir saya tak nak approve atau saya sombong ok . actually saya nak approve tp nak buat mcm mana . umm , tapi saya dah buat second account (http://www.facebook.com/aimanakimacc2?ref=ffl) . jadi , korang boleh lah add second account saya k. saya berkawan dgn siapa-siapa je . tak kisah nak berkawan dgn siapa pun . kalai kat fb saya tidak terlayan atau saya tak reply chat box atau message inbox , saya minta maaf sgt2 . mungkin saya ada kerja masa itu . kadang-kadang line tak berapa ok . hope u all understand my situation . kadang-kadang tu , kat facebook saya tgok disebabkan seseorang tu tak reply chat box dia , dia dah marah-marah , maki hamun dan semua tu lah . aduss , mcm2 lah org sekarang . disebabkan perkara yg kecil dan boleh disettle sengaja dipebesar-besarkan . haiss , tak faham saya ? okay skang famous juga dgn admin . saya sendiri tak tahu apa motif kerja admin tu ? saya rasa itu lg mmbuat org marah . HAHA . kan? kadang-kadang tu juga , dgn rasa tak puas hati kepada seseorang sanggup menjadi mangsa dikutuk org lain . i means suka buat page yg merendahkan diri seseorang . kira sama juga lah dgn kerja admin . hehe , saya nak sgt2 tahu apa motif dia buat mcm itu ? saya ramai org buat mcm itu , rasa tak puas hati je trus buat page then hina , kutuk kita kt dlm page tu . bagi saya , lebih baik buangkan saje sikap tidak berpuas hati kepada org lain . sbb kalau kita tak puas hati then buat page kutuk kita , apa guna ? tak ada guna kan ? hmm , pelik saya . haiss  . macam-macam sekarang . lebih baik kita buangkan rasa tak puas hati tu . dan lebih baik kita cara hal kita jee . senang kn? tak ada org yg marah , tak puas hati . think matured okay ? :)

« Older posts | Newer posts»