NEVERLAND
Diary About Taggie Links
Welcome Here !
Welcome Everybody! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) this blog by Aiman Hakim from Narnia.

esok bermulanya first class , wakeup pagi-pagi !
Monday, 2 January 2012 | 17:34 | 0 comments

kuantan , esok bermulanya persekolahan . so , today last cuti sekolah. hm, sedih sikit . so , today nk buat apa? kn last holiday . maybe ajak family pergi jalan-jalan kod . HAHA , okay . tonight saya akan belajar tidur awal sbb esok kn sekolah ? tahun depan saya dh naik pagi sbb form 3 . kalau tahun lepas ,boleh lh tidur lewat sbb sekolah ptg . wekk ! start today kenalah belajar tidur awal . bangun pun kena awal sbb mandi lewat . HAHA , biasalah tu kn?
kat sekolah esok confirm semua bau kedai je , bau baru je . HAHA , yela . tahun baru dan serba baru . bila time assembly je mesti semua org tanya 'eh , holiday pergi mana? best tak holiday kau ? ' . HAHA , confirm punya . yelaa , semua org mesti nk holiday kita buat apa kn? if saya pun nk thu juga . aww ! HAHA . okay , esok buat relax jee , jgn segan2 . tiba2 rasa segan nk pergi sekolah , GEDIKK ! why? sbb lama tak pergi sekolah so mula rasa segan . HAHA.  ala , buat relax je kn ? cool jee . okay , agak esok belajar tak ? biasanya first day tak blajar sgt pun . just intro class ataupun pengetua buat announcement for first day . so , esok free lh kita kn?for this week je, then bermulanya first class . mulanya pembelajaran seperti biasa . tak ada masa nak main , gurau or others . :)
                   
                        JANGAN NAKAL , JANGAN DEGIL , JANGAN SEGALANYA .
                                           INGAT PESAN IBU BAPA KITA .  

« Older posts | Newer posts»